Duo Blooming fusiona la màgia de l’arpa i la marimba amb el respir del públic

La banda va oferir un concert diferent, situant-se enmig del públic assistent a l’Espai Orfeó i donant a conèixer una nova sonoritat creada dins de la música clàssica

Ares Valdés ..
Lleida ..
La màgia i el so van eclipsar ahir l’Espai Orfeó amb l’actuació del grup Duo Blooming que va oferir una original proposta en què l’estètica musical de l’arpa i la marimba es van fusionar amb l’espectacle El So de la Màgia.
Duo Blooming va transportar els espectadors a un món màgic on el timbre i les cordes de l’arpa i la marimba es van unir creant una nova sonoritat dins de la música clàssica. Acostumats a veure els músics sobre l’escenari, les qualitats adaptatives de l’Espai Orfeó van permetre oferir ahir un concert diferent, on els músics es van situar entre el públic i on la musicalitat es va fusionar amb el respir de la gent, convertint l’actuació en un diàleg. Els espectadors es van poder adreçar als intèrprets per expressar opinions i formular preguntes.